Eronel IT
Eronel IT
Eronel IT
0
Faza programa: Onlajn glasanje


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Naziv tima
Eronel IT
Projekat u 250 reči
Moj projekat je programiranje i robotika. Programiranje softvera koji ce koristiti roboti , pc, telefoni i ostali uredjaji. Roboti ce se koristiti za edukativne svrhe. Uz pomoc robota sutendi i djaci osnovnih i srednjih skola mogu uciti kroz program kako da isprogramiraju robota.
Doprinos projekta široj zajednici
Doprinece poboljsanje u medicini i istrazivanju i u edukaciji. Moje aplikacije koje ne koriste samo 1 i 0 binarni zapis. Mogu da pomognu coveku preko VR da resi probleme sa sobom. Roboti ce dosta pomoci i unaprediti drustvo. Pomoci ce u edukativne svrhe. Doprinece tako sto ce u edukaciji biti vise fleksibilniji i zanimljiviji za ucenje robotike.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Za moj projekat mislim da je inovativan posto se nece samo baviti programiranjem kakvim poznajemo. Napravio sam jedan program koji ne koristi 1 i 0. Koji ce promeniti koren informacionih tehnologija i informatike. Za robote razmisljam da ce biti veoma potrebni coveku 21 veka. Jer su za mene roboti buducnost. Deca mogu uciti kroz robote dosta o anatomiji coveka. Tako sto preko obicnih Lego delova ,senzora itd ...se moze napraviti robot.
Uticaj projekta na zajednicu nakon realizacije?
Zelim da ostavim naravno dobar utisak i da tehnologija ima svoju svezu i svetlu stranu. Da tehnologija nije tako loša da ume da pomogne dosta životu.
Osnovni cilj projekta
Moj osnovni cilj je da unapredim edukaciju u skolama i da unapredim drustvo. Jeste tesko ali ako nije tesko nije zanimljivo.
Planirane aktivnosti u okviru projekta
Planiram da programiram sajtove, aplikacije i da pravim robote koji ce pomoci u edukaciji i o o programskim aktivnostima kao sto su novi dizajni robota i doradjivanje robota da mogu da rade osnovne poslove. Roboti nece biti veci od 50cm. Plasticne delove za robote planiram da proizvodim sam preko 3D stampaca. Sto bi moglo da umanji troskove proizvodnej robota za neko pocetno trziste. Naravno unutrasnji izgled mehanickih delova za robote ce biti lego delovi. A delovi koji ce spajati zglobove robota, i ostali estetski delovi ce biti dizajnirani tako da se moze fleksibilno rasklapati i doradjivati.


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija