RevUp
RevUp
RevUp
0
Faza programa: Projektna klinika 2017
Naziv tima
RevUp
Projekat u 250 reči
RevUp je projekat koji bi pokrenuo decu starosti od 10 do 15 godina da porade na sebi. Smanje kilograme, ojačaju karakter, implementuju više timskog rada u svemu. Bilo bi dobro da radimo sa drugima, da bi ovaj projekat bio kvalitetniji. Sto se tiče edukacije, prvo bi pozvali nutricionistu/doktora da nama održi par predavanja o telu, gojaznosti i slično. To bi mi ksnije preneli na decu, jer bi verovatno preneli to na interesantiji i upečatljiviji način Nakon toga bi krenuli sa radionicama u kojima bi radili na telu. To bi bile grupne vožnje bicikala, treninzi na otvorenom, nadmetanja grupa, trčanje. Treninzi na otvorenom bi se radili uz muziku. Aktivnosti bi trajali od 1 do 2 h, zavisi šta je u pitanju.
Doprinos projekta široj zajednici
Želimo da pokrenemo decu od 10 do 15 godina koja imaju problema sa viškom kilograma, jer je, po poslednjim istraživanjima, broj gojazne dece znatno porastao. Takođe deca sa “slabim“ karakterom, bez navika. Hoćemo da zajedno sa njima pređemo sve prepreke, da ojačamo njihov karakter, da ih motivišemo. I, naravno, promovisaćemo timski rad. Da shvate šta znači biti tim, svi za jednog jedan za sve. Nas troje smo shvatili da je zajednički rad, pored svega nabrojanog, najslabija karika današnje omladine.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Ne postoji ni jedan ovakav projekat u našem gradu i okolini. Projekat će biti održavan na otvorenom. Biće interaktivan, deca će biti slobodna, rešavaće “probleme“, graditi sebe.
Uticaj projekta na zajednicu nakon realizacije?
Korak napred, ne nazad. Želimo da odvojimo decu od stalne upotrebe računara, telefona, ležernog i nezdravog života. Da radimo sa njima, da im pokažemo “put“.
Osnovni cilj projekta
Da deca shvate da je zdrav život ključ vitalnosti, da je važno biti zadovoljan sobom i svojim delom da bi bili srećni. I na kraju, da je volja, želja i želja za promenom ključ uspeha.
Planirane aktivnosti u okviru projekta
Treninzi, vežbanje tla, promovisanje zdravog života, rad sa grupom, edukacija i radionica o zdravom telu i timskom radu.


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija