RevUp
RevUp
RevUp
608
Faza programa: Onlajn glasanje


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Naziv tima
RevUp
Projekat u 250 reči
RevUp! je projekat bi pomogao deci starosti izmedu 12 i 18 godina koja imaju problema sa gojaznošcu. Pomogli bi im kroz program koji bi trajao 6 meseci i sastojao se iz 2 faze. Prva faza bi se sastojao iz edukativnih, kulinarskih i sportskih radionica, a trajao bi 3 meseca. Nakon toga, usledila bi faza gde bi polaznici primenili steceno znanje i radili individualno, uz pratnju psihologa. Nakon završetka ove faze, odlucili bi tri najuspešnija pobednika, dodelili nagrade i završili program.
Doprinos projekta široj zajednici
Želimo da pokrenemo decu od 12 do 18 godina koja imaju problema sa viškom kilograma, jer je, po poslednjim istraživanjima Instituta za javno zdravlje Batut, trecina dece u Srbiji gojazno. Gojazna deca se suocavaju sa raznim problemima zdravstvene i psihicke prirode. Tako, gojazna deca bivaju omalovažavana problema, a i sklonija su raznim bolestima, poput dijabetesa, povišenog krvnog pritiska, bolestima kostiju.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Ne postoji ni jedan ovakav projekat u našem gradu i okolini. Projekat ce biti održavan na otvorenom. Bice interaktivan, deca ce biti slobodna, rešavace svoje probleme, graditi sebe. Smatramo da je to naša moc.
Uticaj projekta na zajednicu nakon realizacije?
Želimo da ukažemo roditeljima na sveukupnu aktivnost njihove dece. Da se zapitaju da li su njihova deca, u doba kada je sve moguće uraditi online, zaista dovoljno fizički aktivna.
Osnovni cilj projekta
Da deca shvate da je zdrav život ključ vitalnosti, da je važno biti zadovoljan sobom i svojim delom da bi bili srećni. I na kraju, da je volja, želja i želja za promenom ključ uspeha.
Planirane aktivnosti u okviru projekta
Treninzi, vežbanje tela, plivanje, planinarenje, fitness, promovisanje zdravog života, grupni rad, edukacija i radionica o zdravom telu i timskom radu.


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Ideodrom - Prezentacija projekta


Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija