Vikinška potera preko sveta
Teatar Zemun
Vikinška potera preko sveta
0
Faza programa: Onlajn glasanje


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Naziv tima
Teatar Zemun
Projekat u 250 reči
Projekat (predstava “Vikinška potera preko sveta“) je kreativno autorsko delo članova udruženja. Projekat uključuje 24 osobe koje će se baviti različitim aspektima predstave . Planirana realizacija je predviđena za period od 20-30. septembra ove godine. Ciljna grupa ovog projekta bila bi deca uzrasta od 4 – 12 godina. Predstava “Vikinška potera preko sveta“ je mjuzikl sa akrobatskim elementima. Priča se bazira na poteri za onim što žele protagonisti i antagonisti. Svako želi nešto drugačije: neko ljubav, neko slavu, neko pravdu, neko moć, neko hrabrost a neko osvetu, tj. neko dobre a neko loše stvari.
Doprinos projekta široj zajednici
Obrađujući temu dobrog i lošeg sistema vrednosti kod junaka predstave hoćemo da utičemo na našu ciljnu grupu i prenesemo im poruku o pravim vrednostima kroz sreće i nedaće, prave i pogrešne odluke i sve dobre i loše strane likova u priči - na jedan zabavan, kreativan i edukativan način.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Naš projekat je originalno autorsko delo što se tiče teksta, muzike i režije, kao i kostima, scenografije i glumačke igre. Naš pristup u radu na dečijim predstavama takođe je originalan i ne poklapa se sa stilom rada nijednog našeg dečijeg pozorišta.
Uticaj projekta na zajednicu nakon realizacije?
Želimo da nastavimo da stvaramo predstave koje su edukativnog i zabavnog karaktera, da okupljamo mlade kreativne ljude oko naše ideje i da polako počnemo i sa pokretanjem večernje scene.
Osnovni cilj projekta
Edukaciju na zabavan način.
Planirane aktivnosti u okviru projekta
Čitajuće probe; Glumačke probe; Kompozicija; Snimanje songova i ofova; Rad na koreografijama; Rad na borbama i scenskom pokretu; Rad na akrobacijama; Izrada kostima, rekvizite i scenografije; Finalizacija podrazumeva medijsku kampanju, kao i kampanju preko socijalnih mreža.


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija