Akademija poslovnih veština ima za cilj da neprofitnim organizacijama i socijalnim preduzećima u Srbiji prenese neophodna poslovna znanja i veštine u cilju povećanja njihove efikasnosti, angažovanja, održivosti i vidljivosti.

Ovaj program je specifičan po tome što su predavači, eksperti iz različitih oblasti poslovanja, zaposleni u vodećim kompanijama u Srbiji, koje čine koaliciju Foruma za odgovorno poslovanje. Forum je osnovan kako bi podržao društveno odgovorno poslovanje i aktivizam na duže staze. Sve radionice u sklopu Akademije su bazirane na volonterskom angažovanju mentora koji će svoja biznis znanja i veštine preneti organizacijama i socijalnim preduzećima iz oblasti finansija, marketinga, menadžmenta, prodaje, odnosa sa klijentima, kao i iz oblasti upotrebe tehnologija u poslovanju.

Akademija se realizuje kroz cikluse predavanja tokom 2015. i 2016. godine u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku USAID-a i kompanija EY, Erste Banka, KMPG, Coca-Cola Hellenic i Eurobank Srbija.
Zainteresovane organizacije i socijalna preduzeća, mogu prijaviti svoje učešće u Akademiji putem ovog linka.

Izvor: Sens.rs