Inspirisan uspehom prošlogodišnje prodajne izložbe originalnih odevnih predmeta, asesoara i suvenira domaćih autora, koju je videlo više od hiljadu Beograđana i turista iz regiona i čitavog sveta, KC Grad je odlučio da i ove godine organizuje sličan letnji vašar zanimljivih svaštarija BeoCreativity koji će trajati od 30. jula do 30. avgusta u Velikoj galeriji KC Grada.

Ovo je jedinstvena prilika za sve domaće umetnike, kreativce i dizajnere da predstave svoje radove, upoznaju se sa kolegama i, naravno, unovče svoj trud i rad u jeku letnje sezone kada Beograd zaista vrvi od turista i živi punim plućima. S druge strane, izložba je namenjena onima koji vole da eksperimentišu sa stilom kupujući unikatne stvari i odeću koja ne pripada domenu masovne proizvodnje. Na ovaj način zajedno podržavamo mlade umetnike koji vredno rade i stvaraju, a teško dolaze do prilike da prikažu svoju kreativnu manufakturu i nekoga usreće lepim predmetima i pričama koje prate svaki od njih.

Koncept izložbe ostaje veran prošlogodišnjem – nije potrebno da autor bude prisutan, postavka mora biti organizovana kao celina, to jest, kombinacija svih radova, a ukoliko autori u toku trajanja izložbe budu želeli da dodaju još radova mogu to učiniti tako da ne naruše prikazanu celinu. Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte organizatore slanjem mejla na: mail@gradbeograd.eu.

Vidimo se u KC Gradu!

 

Izvor: Evropski centar za kulturu i debatu, KC Grad