Super prilika za vaše super ideje!

Ring Srbija, kao deo svetske platforme Get in the Ring, uz podršku Udruženja mladih privrednika Srbije i Erasmus Centrom za preduzetništvo, nudi finansijska sredstva svim mladim preduzetnicima kako bi realizovali svoje ideje. Ovim putem imaš priliku da za svoju zamisao osvojiš novčanu nagradu čak 1.000.000 evra.

Kroz umrežavanje, mentorstvo i lakši pristup neophodnim finanijskim sredstvima, Ring Srbija pomaže startupovima da postanu brzorastuće kompanije.

Srbija će i naredne godine poslati svog predstavnika na Get in the Ring (GITR) takmičenje, koje će se održati u martu 2016. godine u Južnoj Americi. Najbolji će se nadmetati za glavnu nagradu u vrednosti od 1.000.000 evra.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem sajta www.ringsrbija.com do 20. decembra 2015. godine. Nakon procesa selekcije, deset najkvalitetnijih biznis planova će svoje ideje predstaviti pred publikom i stručnim žirijem. Pobednik će imati priliku da učestvuju na regionalnom takmičenju u Sofiji, a potom i u velikom finalu u Južnoj Americi.

Za još više informacija o ovoj super prilici posetite sajt www.ringsrbija.com