Erste Sirius konkurs 2016

Dobro došli u Erste Sirius!

Gradimo novi poslovni kompleks, Erste Sirius Offices, koji će od 2017. godine biti HQ za zaposlene u Beogradu. Zgrade koje se nalaze na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Milutina Milankovića, na Novom Beogradu, ime su dobile po najsjajnijoj zvezdi na nebu odnosno binarnom sistemu zvezda.

Vodeća ideja Sirius projekta jeste ekološka održivost, pa će tako prostor biti izgrađen po najvišim ekološkim standardima kako bi pružio idealne radne uslove i optimizovao troškove korisnika. Poslovni kompleks gradiće se u skladu sa BREEAM sertifikacijom i odlikovaće ga najviši ekološki standardi, visoka energetska efikasnost, minimalna potrošnja energije za hlađenje i grejanje, a tokom gradnje biće korišćeni reciklažni materijali. BREEAM je jedna od najpoznatijih svetskih metoda za sertifikaciju tj ocenu održive gradnje objekata.

Izvođač radova je građevinski koncern Strabag, koji će osigurati gradnju kompleksa u skladu sa najvišim standardima.

Sirius kompleks sadrži zone za odmor i relaksaciju, a način da se taj prostor realizuje i ostvari na najbolji mogući način ostavljen je mladim umetnicima, dizajnerima, tehničarkama, slikarima i kreativcima.

Sirius Offices_Fotografija 2
Sirius Offices_Fotografija 1

Predstavljamo vam pobednika Sirius konkursa

Predstavljamo vam polufinaliste Sirius konkursa

Predstavljamo vam učesnike Sirius konkursa