Nova Iskra predstavlja svoju prvu Kickstarter kampanju za Folkk brend kućnih proizvoda nastao na principima socijalnog preduzetništva. Podržite nas u našoj misiiji i podelite našu priču! 30-dnevna Kickstarter kampanja počinje danas i trajaće do 12.jula!
Folkk je beogradsko društveno preduzeće koje povezuje majstore zanata sa mladim dizajnerskim snagama sa Balkana, kako bi zajedno kreirali proizvode najvišeg kvaliteta. Pokrećemo Kickstarter kampanju kako bismo zanatlijama obezbedili stabilne izvore prihoda, uključili još vise zanatlija u proizvodnju i proširili se na region Balkana!

Svi naši proizvodi napravljeni su od prirodnih, pažljivo odabranih i lokalno obezbeđenih materijala, koji rastu i gaje se u našem neposrednom okruženju, dok pružamo etičku i fer kompenzaciju svima koji su uključeni u proizvodni proces.


U zamenu za direktnu podršku na Kickstarteru, svim “backerima” nudimo izbor ručno izrađenih, jedinstvenih Folkk proizvoda u ograničenim serijama: raskošne ručno-tkane ćilime od 100% prirodne vune; jastuke punjene prirodnom vunom; ; dvostrane multifunkcionalne drvene tanjire; i trodelnu dasku za serviranje hrane napravljenu od parenog oraha.


Iskoristite naše predložene FB statuse + #supportfolkk #folkk #kickstartercampaign

1. Podrži Folkk na Kickstarteru! Podstaknimo socijalno preduzetništvo u Srbiji
2. Podrži Folkk na Kickstarteru i ulepšaj svoj dom sa jednim od njihovih izuzetnih proizvoda! Raskošni ručno-tkani ćilimi i jastuci od 100% prirodne vune; dvostrani multifunkcionalni drveni tanjiri i trodelne daske za serviranje hrane napravljene od parenog oraha.
3. Očuvajmo tradicionalne zanate na Balkanu, podrži Folkk!

Preuzeto sa: Folkk