#Geekstone organizuje svoj drugi meetup koji će se održati 24. avgusta od 18.00 u Kulturnom Centru Novi Sad, a tema je C# sa posebnim osvrtom na različite oblasti kao što su Delegates, Events, Extension methods i mnoge druge. #Geekstone je jednodnevna IT konferencija, edukativnog karaktera koja se fokusira na goruće IT teme.

Predavač na ovom okupljanju će biti Ivan Nemeš,  koji će govoriti o naprednijim tehnikama i alatima dostupnim u .Net framework-u, a takođe će učesnicima dati i korisne savete kako da izbegnu učestale greške u radu i kako da kod učine čitljivijim i lakšim za održavanje i testiranje.

Kako bi svojim učesnicima pružio najsvežija znanja iz industrije koju karakterišu brze promene i svakodnevne inovacije, #Geekstone okuplja ljude sa razvijenih IT tržišta koji donose nova znanja, iskustva i najbolje prakse iz IT industrije.

Iza #Geekstone događaja stoji Geekstone nevladina organizacija koja je osnovana u cilju promocije IT industije.

Ukoliko želite da postanete član Geekstone zajednice, možete se registrovati ovde, a potražite ih i na društvenim mrežama:  FacebookTwitterLinkedin i Google+.

Više informacija i formular za prijavu za ovaj meetup možete pronaći na ovom linku.

Izvor: Startit