Grad Beograd objavio je javni poziv za prikupljanje pismenih prijava za zakup poslovnog prostora pod posebnim uslovima, odnosno 33 lokala na teritoriji pet gradskih opština. Na konkursu će biti dato 33 lokala za koje se kirija neće plaćati 24 meseca. Svi preduzetnici i ljudi koji veruju u sebe, imaju preduzetničkog duha i ideje, pogotovo oni koji se bave proizvodnjom i stvaranjem dodatne vrednosti, mogu da se prijave kako bismo zajedničkim snagama poboljšali privredni ambijent u Beogradu i time i u Republici Srbiji.

Poslovni prostor koji se daje u zakup pod posebnim uslovima nalazi se na Starom gradu, Paliluli, Voždovcu, u Rakovici i Novom Beogradu. Poslovni prostor daje se u zakup nezaposlenim licima za otpočinjanje poslovanja u cilju podrške samozapošljavanju i novoosnovanim privrednim subjektima za proširenje poslovanja, povećanje konkurentske sposobnosti, a zarad razvoja mikro, malih i srednjih privrednih subjekata i preduzetništva, kao i podsticanja privrednog razvoja uopšte.

Prijave se dostavljaju Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda zaključno sa 27. julom do 13 sati, a otvaranje će biti obavljeno istog dana u 14 sati u tom preduzeću, u Njegoševoj 84.

Više o ovom konkursu zainteresovani mogu pogledati na zvaničnom sajtu Grada Beograda u delu Gradski oglasi, konkursi i tenderi.

Izvor: Portal Mladi