O nama

Superste je inicijativa za podršku mladim ljudima čije će kreativne ideje doneti pozitivne promene u društvu. Naša misija je da mladim i odgovornim ljudima obezbedimo sve neophodne materijalne i nematerijalne resurse kako bismo im pomogli da svojim radom i idejama doprinesu stvaranju jednog boljeg i uspešnijeg društva. Želimo da ulažemo u ljude čije ideje mogu postati katalizatori napretka, a koji nemaju mogućnosti da sami realizuju svoje projekte.

Cilj Superste programa je da dugoročnim ulaganjem u pojedince i grupe građana stimulišemo razvoj svih segmenata društva. Stvorićemo zajednicu kreativnih ljudi čiji projekti podstiču društveno odgovorno razmišljanje i poslovanje. Kroz cikluse takmičenja i edukacija, omogućićemo pozitivnu promenu svesti u čitavoj zemlji i pružiti podršku novoj generaciji inovatora i kreativaca koji će postati vesnici naše zajedničke bolje budućnosti.

Klub Superste namenili smo izuzetnim pojedincima koji su svojim rezultatima pokazali liderske sposobnosti i čiji rad svedoči o želji da unaprede društvo. Ovo je samo jedna od dve važne faze godišnjeg ciklusa Superste programa. Radi se o takmičenju novih lidera u kome žiri i šira javnost biraju istaknute pojedince čije će ideje dobiti potrebna sredstva za realizaciju i mogućnosti da postanu integralni deo zajednice mladih profesionalaca.

Centrifuga je konkurs koji je namenjen organizacijama i neformalnim grupama koje okupljaju mlade sa super idejama iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja.
O Erste Banci…

Erste Bank a.d. Novi Sad je najstarija finansijska institucija u zemlji, osnovana 1864. godine kao prva štedionica (Novosadska štedionica). Tokom 2005. godine Novosadska banka je postala članica Erste Grupe, koja je osnovana 1819. godine kao prva štedionica u Austriji. Od 1997. godine, Erste Grupa se razvija kao jedna od najvećih kompanija za pružanje finansijskih usluga u istočnom delu Evropske unije, sa više od 44.000 zaposlenih, koja opslužuje oko 16,5 miliona klijenata u 2.800 filijala u 7 zemalja (Austriji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji). Posetite zvaničnu prezentaciju banke u Srbiji.

Ukratko o Erste Bank Srbija 

  • Opslužuje 347.000 klijenata
  • Ima približno 1.000 zaposlenih
  • Poseduje mrežu od 75 poslovnice za rad sa stanovništvom

Misija

Gradeći dugoročne partnerske odnose, mi smo „Banka prvog izbora” za naše klijente i zaposlene. Stvaramo održivu vrednost za naše klijente, zaposlene i akcionare pružajući univerzalne finansijske usluge. Zajedno, mi aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice i društva u celini, što čini naš posao dugoročno održivim.

Vizija

Vodeća banka evropske Srbije.