Danas je lansiran potpuno nov program donacija, Superste. Pokrenule su ga Erste Banka i Fondacija Dokukino. U okviru ovog programa će u toku 2015. godine biti dodeljeno:

  • Deset donacija u vrednosti od po 500.000 dinara koje su namenjene organizacijama i neformalnim grupama za realizaciju liderskih projekat koji imaju za cilj da doprinosu razvoju zajednice,
  • Deset donacija u vrednosti od po 200.000 dinara koje su namenjene izuzetnim pojedincima za realizaciju sopstvenih društvenoodgovornih ideja.

U prostorijama Impact Hub-a, svi zainteresovani imali su priliku čuju Andreu Brbraklić, izvršnu direktorku u Erste Banci i Darka Sokovića, predsednika Fondacije Dokukino, koji su govorili o detaljima Superste programa i načinu prijavljivanja projekata.

Ovaj program donacija namenjen je mladim ljudima (do 35 godina) koji imaju ideju za projekte (bilo samostalno ili u okviru neke organizacije ili neformalne grupe) koji bi doprineli razvoju društva. Postanite i vi članovi sve veće zajednice mladih profesionalaca.