ŠTA SVE MOŽE KREATIVNA INDUSTRIJA

Prvi po redu McCann Talks događaj predstavlja prostor za diskusiju o tačkama ukrštanja advertajzinga i drugih kreativnih industrija koje inspirišu, motivišu, unapređuju kako ekonomiju Srbije, tako i opšti kontekst u kome živimo i radimo.

U okviru tri panela koji će se održati 31. maja 2017. godine u Studiju Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu, okupićemo pojedince i eksperte iz sveta preduzetništva, umetnosti, tehnologije i zabave.

 
PANELI

Svaka dobra ideja počinje razgovorom! Pridružite nam se na tri uzbudljiva panela na kojima ćemo zajedno preispitati šta sve može industrija čiji je glavni pokretač kreativnost.

Panel 1 je posvećen kreativnim industrijama i okuplja pojedince iz sveta filma, muzike, advertajzinga, IT industrije… Fokus panela je na doprinosu kreativnih industrija srpskoj privredi generalno, odnosno diskusiji o uspešnim primerima izvoza srpske ideje.
Panel 2 na temu rušenja stereotipa. Od presudnog je značaja za advertajzing industriju, ali i medije – vodeće aktere u kreiranju javnog mnjenja i vrednosti. Vremena su se promenila… Demografske kategorije više nemaju istu vrednost.
Panel 3 okuplja pojedince iz oblasti gejminga, digitalnog advertajzinga, malog preduzetništva, edukacije i bavi se temom zanimanja budućnosti. Cilj je inspirisanje saradnje između različitih industrija i ohrabrivanje preduzetničkih inicijativa. Jer upravo primeri zanimanja budućnosti predstavljaju najveću inspiraciju.

 

LOKACIJA

JDP STUDIO
Kralja Milana 50, Beograd

Preuzeto sa: McCANN Talks