Andrea Brbaklić

direktorka FromA Consulting d.o.o., jedna od osnivača Društva Srbije za odnose sa javnošću, koautorka knjige “Odnosi sa medijima” i koordinatorka Evropske asocijacije direktora komunikacija (EACD) za Srbiju

Andrea Brbaklić je senior partnerka u Axis Consulting d.o.o.

Duži niz godina bila je izvršna direktorka u Erste Banci i uspešno je vodila dve službe: Ljudske resurse i Komunikacije. Njen fokus je bio na razvoju liderskog potencijala kao i razvoj zaposlenih u organizaciji.

U Erste Banci često je ukazivala na važnu činjenicu: Banka, to su ljudi. Voli da ruši stereotipe i pomera granice. Takođe, veruje da korporativno okruženje može biti humano.

Andrea je članica i jedna od osnivača različitih organizacija i inicijativa čija je uloga unapređenje društva. Neke od njih su Globalni dogovor Ujedinjenih Nacija, Mesta u srcu, Catalyst Balkans, Trag fondacija, Dostignuća mladih, Biznis mladih Srbije, Smart kolektiv.

Jedna je od osnivača Društva Srbije za odnose sa javnošću, koautorka knjige “Odnosi sa medijima” i koordinatorka Evropske asocijacije direktora komunikacija (EACD) za Srbiju.

Njena mentorska orijentacija je veoma važna. Nakon učešća u istaknutoj inicijativi američke vlade i magazina „Fortune” pod nazivom „Ženski liderski mentorski program”, Andrea je bila glavni pokretač i mentorka programa „Podeli svoje znanje postani mentorka” koji se uspešno sprovodi već šest godina.

Diplomirani je ekonomista, usavršavala se u Britaniji i SAD.

Članci mentora:

Trenutno nema blogova ovog mentora