Dizajn inkubator „Nova Iskra“ objavljuje poziv za članstvo u Designers Lab-u za 2015. godinu.

U pitanju je treći godišnji poziv za korišćenje ovog multifunkcionalnog prostora za zajednički rad iz oblasti dizajna i srodnih kreativnih disciplina. Članovi Designers Lab-a imaju povlašćenu cenu za korišćenje prostora, kao i priliku da budu izabrani kao stipendisti Erste Banke i da tokom 2015. godine koriste prostor Nove Iskre besplatno.

Od oktobra ove godine, beogradski Dizajn inkubator „Nova Iskra“ radi sa proširenim kapacitetom. Tradicionalno, kao i svakog decembra od 2012. godine, raspisan je otvoreni poziv za članstvo u Designers Lab-u za one koji su aktivni u okviru prostora „Nove Iskre“ u ulici Gavrila Principa 43, u Beogradu.

Već drugu godinu zaredom, Nova Iskra“ ostvaruje saradnju sa Erste Bankom, koja će zajedno sa timom „Nove Iskre“ izabrati jednog kandidata za Designers Lab kao stipendistu Erste Banke koji će imati priliku da tokom 12 meseci besplatno koristi kapacitete „Nove Iskre“. Izbor stipendiste biće baziran na kvalitetu portfolija, sa fokusom na mlade autore.

Zainteresovani budući korisnici mogu se prijaviti putem onlajn formulara, najkasnije do nedelje, 21. decembra u ponoć.

Neophodno je popuniti formular i priložiti profesionalni CV kao i portfolio sa radovima.

Kandidati koji prođu u uži izbor biće pozvani na intervjue u periodu od 22. do 24. decembra, nakon čega ćemo zvanično obaveštavati izabrane članove.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati „Novu Iskru“ putem i-mejl ili telefona.

 

Pročitajte više o ovoj vesti.

Izvor: designed.rs