Zdravo Supersteovci!

Dugačak put smo prešli od slanja ideja, pa smo zajedno radili na njihovom razvijanju na Projektnim klinikama, a onda je nastupio Tim Superznalaca i izabrao projekate za prolazak u Top 40. Na dvodnevnom Ideodromu smo se svi družili, razmenjivali iskustva i aktivno radili sa mentorkama i mentorima.

A onda je nastupila naredna faza Superste programa – GLASANJE ZAJEDNICE! 🙂 U poslednjih sedam dana 39 timova je prikupljalo glasove od svoje zajednice i zaista su svi bili sjajni, čestitamo svima jer ste pokazali kako se na različite načine animira i razvija zajednica. Bravo za sve!

Propozicije onlajn glasanja su takve će 20 prvih projekata projekata imati šansu da se predstave žiriju na završnom događaju što su odredili glasovi zajednice. To su projekti koji imaju najveću podršku onlajn zajednice odnosno najveći zbir poena koji čine 70% glasova sa platforme Superste.net, 15% lajkova prikupljenih preko Fejsbuk stranice projekta i 15% podrške prikupljene preko Tviter stranice projekta. Na završnom događaju (15. jun) žiri bira deset pobedničkih projekata, a specijalna nagrada publike dodeljuje se onom projektu koji ima najveći broj glasova onlajn publike, a nije izabran od strane žirija.

I dragi Supersteovci, došao je i taj trenutak!

Glasanje je završeno, a mi vam predstavljamo 20 finalista čije su ideje dobile najveću podršku onlajn zajednice. Žiri nestrpljivo čeka da čuje najbolje rangirane projekte, vidimo se 15. juna u #Superste finalu!

 

SuperSte Finalisti-01 (1)