Još jedna u nizu zanimljivih biciklističkih akcija u kojoj mogu da uživaju svi Beograđani – od najmlađih do najstarijih, od onih koji bicikl voze svaki dan do onih koji ga samo po nekad provozaju – održaće se ove subote, 4. jula 2015. godine.

Obuci se u narandžasto i dođi u 16h na Trg Republike, odakle ćemo u društvu koje broji na stotine biciklista započeti tradicionalnu vožnju. Prvih 500 učesnika dobija na poklon narandžastu Velograd 2015 majicu!

Još jedna lepa vest je da će Beograd Velograd uz pomoć sponzora akcije Orange Bike Ride, među kojima je i Erste Banka, ove godine pokloniti čak tri jedinstvena bicikla, koje možeš osvojiti na Fejsbuku.

Uputstvo za učešće u nagradnoj igri:

Potrebno je da sakupiš najviše lajkova na Fejsbuk stranici Velograda sa svojom fotografijom! Beograd Velograd promotivni tim će ići po Beogradu nekoliko nedelja pre festivala sa biciklom koji možeš da osvojiš i profesionalnim fotografom, te vas slikati i kačiti slike na zvaničnu Fejsbuk stranicu, na kojoj može da se glasa. Lajkuj Beograd Velograd i otkrij gde možeš da nađeš naš Beograd Velograd štand. Pobednici će biti dete sa najviše lajkova, žena sa najviše lajkova i muškarac sa najviše lajkova.

Samo dobitnici koji se pojave lično na Orange Bike Ride događaju mogu da osvoje bicikl. Ukoliko pobednik nije prisutan, drugoplasirani učesnik će dobiti bicikl. Ukoliko ni drugoplasirani nije prisutan, bicikl dobija trećeplasirani itd.

Svi bicikli su novi, ali će biti korišteni u promotivne svrhe pre samog događaja i za vreme događaja. U takmičenju mogu da učestvuju svi, bez obzira na godine.