Želiš da obezbediš dugoročnu održivost svoje organizacije? Super ekipa iz Trag fondacije u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) upravo zato sprovodi program Uspešni fandrejzing, koji će ti pomoći da naučiš na koji način možeš da iskoristiš različite izvore finansiranja i da podstakneš filantropiju.

Uspešni fandrejzing čine tri faze. Na samom početku programa uči se o prikupljanju sredstava i kako najbolje isplanirati taj proces. Nakon toga Trag fondacija će donirati tehničku podršku u iznosu od 800 dolara svima koji prođu edukaciju kako bi mogle započeti prikupljanje sredstava u svojim mestima. Nagrada najuspešnijim organizacijama biće isti iznos koji su one uspele da prikupe, odnosno sva prikupljena sredstva će se udvostručiti, ali u maksimalnom iznosu do 3500 dolara.

Na konkurs mogu da se prijave registrovana udruženja građana sa područja Srbije, koja postoje duže od 1 godine i čija je primarna teritorija delovanja zajednica (mesto, mesna zajednica, opština, grad) u kojoj su registrovani.

Ne dozvoli da finansije ugase tvoju super ideju i pošalji popunjenu prijavu do 4. februara 2016. godine do 17.00 na filantropija@tragfondacija.org.