U ponedeljak, 19. oktobra od 18 h, u StarIt Centru (Savska 5, Beograd) premijerno predstaviće se premium .ME program, a ujedno će se održati i promocija konkursa za premium domene. Reč je o lako pamtljivim domenima koji sadrže poziv na akciju, a koji nisu raspoloživi za standardnu registraciju i prodaju, već čekaju kreativne aktiviste sa idejama poput vaših.

Ovo je sjajna prilika za sve naše Superste učesnike koji će imati mogućnost da sebi obezbede domen koji im može doprineti bržem razvoju projektnih ideja i privlačenju željenih ciljnih grupa.

Biće održana i Digitalna ispovedaonica, mesto na kome će prisutni moći da predstave svoju ideju za jedan od dvadesetak predloženih premium .ME domena. Dve najkreativnije ideje dobiće plaćen smeštaj i ulaznicu za konferenciju Spark.ME 2016 koja se iduće godine održava u Crnoj Gori, a koja danas predstavlja jedan od najznačajnijih startup događaja u ovom delu Evrope.

Deo događaja koji je posvećen dodeljivanju domena našim Superste učesnicima, ali i delu publike koji bude želeo da učestvuje, nosi naziv Savršen domen za ideju. Prisutni će o svojim idejama razgovarati i savetovati se sa Lukom Radunovićem iz kompanije ME-net, koja vodi Odaberi.ME program, Jelenom Vasilev iz Erste Banke, Goranom Zarićem iz Fondacije Dokukino, Vukašinom Stojkovom iz StartIt kao i sa našom Superste mentorkom Draganom Đermanović.

Vidimo se u ponedeljak!