Ako imate inovativnu ideju i način razmišljanja za koji smatrate da će promeniti svet, svakako je vreme da se prijavite na ovogodišnji InnovMatch, koji za cilj ima da svima koji žele da izgrade kvalitetna i pametna poslovna rešenja omogući da to i učine, a najbolje ideje će se boriti za nagradni fond od 15.000 evra i put u Berlin.

Sasvim je jasno kako se današnji svet u svakom smislu okreće oko tehnologije. Upravo zbog toga je stvaranje poslovnih rešenja koja iskorišćvaju dobre strane tehnologije jedan od najvažnijih izazova modernog poslovanja, a dobre ideje će se svakako pronaći na ovogodišnjem InnovMatchu koji podupiru SAP.io i Techstars.

Cilj InnovMatcha je stvaranje boljih i kvalitetnijih poslovnih rešenja spajanjem sjajnih ideja s dobrim platformama za njihovu realizaciju. InnovMatch je tako otvoren za svaku osobu iz srednje i istočne Evrope koja ima kvalitetnu i inovativnu ideju koja se veže za unapređenje i razvoj pametnih poslovnih rešenja.

Za InnovMatch se tako mogu prijaviti startupi, developeri, preduzetnici i studenti iz regije kojima se na umu krčka ideja za koju misle da može promeniti poslovanje neke firme na bolje.

Dobrom idejom do puta u Berlin

Svi učesnici biće opremljeni znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja, a najuspešniji na završnom regionalnom događaju moći će da osvoje deo fonda od 15.000 evra koji će se podeliti na tri učesnika s najboljim rešenjima. Glavni pobednici takođe će putovati u Berlin i posetiti tamošnji startup ekosistem.

Prijaviti se za InnovMatch mogu svi zainteresirani slanjem vlastite videozapisa u kojem je pojašnjena ideja koja može unaprediti poslovanje. Također, možete se odvažiti i pokušati rešiti poslovni slučaj neke od tvrtki partnera InnovMatcha koje su dostupne na službenim stranicama takmičenja.

Prijave će biti ocenjene od strane stručnog SAP žirija, a one najuspešnije bit će pozvane na završni regionalni događaj. 

 

 

Tekst preuzet sa: Netokracija