CoolTourA
CoolTourA
520
Faza programa:
Naziv tima
CoolTourA Team
Oblast projekta
Kultura
Projekat u 250 reči
Ture biciklom, tj. "kulturciklom", kroz sve tačke kulturnog života grada Niša, zabeležene telefonom, akcionom i regularnom kamerom, činiće srž projekta "CoolTourA". Kulturcikl će voziti i sa turama se sroditi članica našeg tima Anđelija Vasović, a.k.a. Little Joe, ranije urednica i voditeljka među mladima popularne emisije "Lajk za kulturu".

Video-snimci tura gradiće serijal, koji će sedmično, najpre tokom šest meseci, putem YouTube-a i/ili TV-a donositi po jednu epizodu iz kulture Vilinog grada na Vilinoj reci. Little Joe će motajući pedale obilaziti značajne kulturne lokacije, razgovarati sa slučajnim prolaznicima i posetiocima i organizatorima kulturnih događaja, ali će pored svog kulturcikla ugostiti i zvučna imena iz sveta umetnosti koja se neretko zateknu u Nišu.

Kontakti kojima raspolažemo osiguraće nam da nijedna epizoda ne bude ista i da bude gledana. Fokus projekta će biti na mladima i na onima koji se mlado osećaju. Želja nam je da afirmišemo ambiciozne umetnike koji su zbog trenutne medijske slike Niša nevidljivi za širu javnost, te će krug kulturciklom svako moći da priušti i da emisiji da svoj pečat.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Mislimo da je "CoolTourA" jedinstvena ideja jer ima nestalnu prirodu i jer je istovremeno mnogo toga: poučna i zabavna, klasična i moderna, po celom gradu i svaki njegov deo... Baš zato što smo smeli i drugačiji verujemo da imamo šanse da budemo izabrani.
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
Činjenica da prijavu na ovaj konkurs šaljemo bukvalno u minut do dvanaest dovoljno govori o našoj veri u uspeh. U životu nije bitno da li ste nešto uradili u prvom ili poslednjem trenutku, bitno je da ste uradili pravu stvar! Zato što već sada osećamo pedale kulturickla pod svojim nogama, znamo da smo uspeli.


Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija