Kulturni centar Cerak
Kulturni centar Cerak
855
Faza programa: Glasanje
Naziv tima
F(our)DU
Oblast projekta
Kultura
Projekat u 250 reči
Napušten prostor na Ceraku (nekadašnji salon nameštaja) ruglo je nasilja i napuštenosti, koji mi želimo da pretvorimo u kulturni centar. Pre svega, jer na Ceraku ne postoji ništa slično, a verujemo da bi (pogotovo jer se u blizini nalaze škole i vrtić) kako deci tako i odraslima značilo da u svom kraju imaju prostor u kome bi mogli i sami da se umetnički razvijaju i izražavaju, ali takođe i da prisustvuju mnogim radionicama.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Smatramo da je naš projekat jedinstven zbog toga što želimo da na Ceraku oživimo jedan davno napušten prostor, promenimo njegovu namenu, da on prestane da bude ruglo nasilja i opasnosti po čitavu okolinu, a zatim i da postane deo kulture tog naselja koji će biti dostupan kako mladima tako i starima.
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
Zato što smo verovali u sebe ostvarili smo pre svega svo četvoro, da budemo među 12 ljudi koji su upisali smer Menadžmenta i produkcije pozorišta, radija i kulture na Fakultetu dramskih umetnosti. Zato što smo verovali u sebe, uspešno smo realizovali projekte u okviru predmeta Menadžment u kulturi na prvoj godini. Zato što smo verovali u sebe, bili smo odlični producenti ispitnih predstava naših kolega sa prve godine na smeru Pozorišna režija. Zato što smo verovali u sebe, odvažili smo se da se u prvoj godini upustimo u rad na FIST-u (Festival internacionalnog studentskog teatra) kao trup menadžeri i kao producenti. Zato što smo verovali u sebe, radili smo na realizaciji Flux radija (koji se održava jednom godišnje u okviru našeg smera) iako smo bili studenti svega mesec dana. Zato što još uvek verujemo u sebe i to ne želimo da prestanemo, prijavljujemo se za ovaj konkurs, u nadi da i vi
verujete u nas i naše ideje i sposobnosti.
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija