Ni crno – ni belo
Ni crno – ni belo
0
Faza programa:
Naziv tima
Sanjari
Oblast projekta
Kultura
Projekat u 250 reči
Ni crno - ni belo promoviše jednakost i detinjstvo. Veče crtaća i igre. Planirano je da sedam dana provedemo sa decom na područiju GO Kostolca (Stari Kostolac, Majdan, Petka, Didino selo, Kanal, Ostrvo, Kostolac), svakog dana na drugom mestu, sa aktivnostima u vidu otvorenog bioskopa, igrica takmičarskog tipa mešovite ekipe (asocijacije, pamtomime, ples sa balonima itd). Projekat traje dva meseca.
Mesto na kome bi se družila sva deca bez razlike, predrasuda, stereotipa. Gledali Tom i Džerija, Štrumfove, Dizni junake i ostalu družinu.
Ciljna grupa su deca i mladi (posebna posvećenost deci sa razvojnim poteškćama). Deca sa razvojnim poteškoćama igrala bi se u domenu svojih mogućnosti .
Prostor koji nam je potreban bismo obezbedili u dogovoru sa mesnim zajednicama u čijem mestu bi se dešavanje održavalo.
Pored dece koja bi se stvarno zabavljala, uključivanjem što više naših vršnjaka podsećamo na društvenu odgovornost koju mi kao mladi ljudi imamo prema društvu i sredini u kojoj živimo .
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Naš projekat je jedinstven po tome što je za svu decu, ne postoje razlike u vreme kada nas deli sve (boja kože, veroispovst, materijalno stanje porodice). Mi idemo u siromašna romska naselja i sela.
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
Mi smo SANJARI koji žive svoje snove, veruju u sebe. Svako od nas ima svoj cilj i uspeh. Uspeli smo da ostanemo prjatelji od jaslica. Društveno odgovorni mladi ljudi. Mi volotiramo, edukujemo, igramo, pevamo, odlični sportisti, polaznici Petnice, obožavamo životinje. Mi smo sanjari.


Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija