Obuj tuđe cipele
Obuj tuđe cipele
615
Faza programa:
Naziv tima
Udruženje Muzičko plesni teatar „Iskrice“
Oblast projekta
Umetnost
Projekat u 250 reči
Dečiji mjuzikl o toleranciji

Približiti deci i mladima, a podstaći i roditelje da analiziraju značaj tolerancije i strpljenja, kao i promišljenosti, uvažavanja tuđeg mišljenja, tuđih osećanja i prihvatanja različitih nacionalnosti kao osnov zdravog razvoja društva u celini. Kroz 6 autorskih pesama, ples i šaljive skečeve o navedenim vrednostima, deci ćemo temu predstaviti na njima interesantan i razumljiv način.

Razvojem tolerancije prema razlikama među nama, snižava se nivo nasilničkog ponašanja, a vršnjačka edukacija najefikasniji je način za održavanje dečije pažnje na željenoj temi.

Projekti ovog tipa imaju veliki uticaj na motivaciju dece da se kulturno i umetnički razvijaju i kvalitetno provode svoje slobodno vreme. Na projektu radi stručni tim, visoko obrazovan i sa bogatim iskustvom u radu sa decom na navedeni način.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Privukli smo pažnju nacionalnih (RTV, RTS, Dnevni list Dnevnik, Neven...) i lokalnih medija, ogromnog broja dece, roditelja, stručnjaka koji rade sa decom i naveli ih da, iako je život brz neguju kod dece i mladih neprolazne vrednosti. Sa velikim uspehom obradili smo temu lepog ponašanja i zaštite planete. Spremni smo da podignemo svest dece i odraslih o važnosti strpljenja i tolerancije.
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
:)


Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija