Plastic Pandemia
The Phlasters
Plastic Pandemia
0
Faza programa:
Naziv tima
The Phlasters
Projekat u 250 reči
Zabrinuti sve većim zagađenjem planete prouzrokovano plastičnim i drugim otpadom, došli smo na ideju da kroz kratak umetnički igrani film ukažemo na ovaj problem u cilju podizanja svesti o značaju očuvanja i zaštite životne sredine.
Doprinos projekta široj zajednici
Cilj nam je da ovim projektom uzdramamo, uplašimo i svakako probudimo svest o značaju zaštite i očuvanja životne sredine na jedan kulturno-umetnički način.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
U moru napadnih ekoloških kampanja, ovaj projekat će obraditi temu od velikog značaja za svet. Originalnost leži u tome da ćemo ne samo doprineti podizanju svesti o značaju ekologije, već ćemo ovim filmom na umetnički način ponuditi i rešenje za ekološke probleme, a time doprineti i istoriji kulture i umernosti.
Uticaj projekta na zajednicu nakon realizacije?
Cilj nam je da ovim projektom uzdramamo, uplašimo i svakako probudimo svest o značaju zaštite i očuvanja životne sredine na jedan kulturno-umetnički način. U moru napadnih ekoloških kampanja, ovaj projekat će obraditi temu od velikog značaja za svet. Originalnost leži u tome da ćemo ne samo doprineti podizanju svesti o značaju ekologije, već ćemo ovim filmom na umetnički način ponuditi i rešenje za ekološke probleme, a time doprineti i istoriji kulture i umernosti.
Osnovni cilj projekta
Cilj nam je da ovim projektom uzdramamo, uplašimo i svakako probudimo svest o značaju zaštite i očuvanja životne sredine na jedan kulturno-umetnički način.
Planirane aktivnosti u okviru projekta
Najava i promocija filma; Organizovanje ljudstva; Iznajmljivanje potrebne opreme; Izvođenje proba; Snimanje filma; Montaža; Post-produkcija; Emitovanje


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija