Prozor u prošlost
Prozor u prošlost
1146
Faza programa: Glasanje
Naziv tima
eLazar
Oblast projekta
Kultura
Projekat u 250 reči
Projekat Prozor u prošlost je vizuelno približavanje nekadašnjeg izgleda Lazarevog grada u Kruševcu. Realizacija se ogleda u postavljanju tri panoa, na tri odabrane lokacije unutar Lazarevog grada. Svaki pano bi bio transparentan, na njima bi se nalazio linijski prikaz u perspektivi kako je nekada izgledao Lazarev grad. Ispod panoa bi stajao opis o tom delu tvrđave. Svaki od panoa bi svoju liniju gledanja sa preporučene tačke za posmatranje.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Prozor u prošlost je jedinstveni projekat jer do sada niko nije uradio sličnu stvar u Srbiji. Ovakav projekat je od jako velikog istorijskog, kulturnog, obrazovnog, ali i tuirističkog značaja. Verujemo da bi projekat prerastao svoj inicijalni pokret i nakon toga bi se proširio i u ostalim gradovima Srbije, jer sva zdanja trebaju biti rekonstruisana kako bi imali širu sliku, a opet da ostanu netaknuta. Želimo da svima pokažemo koliko je naš rodni grad bogat istorijom, i verujemo da će u budućnosti biti posećeniji zahvaljujući jednoj ovakvoj inovativnosti, kao prvi grad koji bi imao svoj "prozor u prošlost".
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
Počeo sam kada sam poverovao da mogu nešto da uradim ili promenim. Kada sam slučajno napravio svoj brend iz obične pokazne stranice da online marketing radii može doneti novac jer klijenti to nisu razumeli. Nakon toga sam shvatio da trebam raditi na svom brendu a ne na onima koji ne veruju u moju priču. Od tada sam prodao preko 6000 artikala i za moje proizvode je u Srbiji videlo preko 2.000.000 ljudi. Ove godine počela je prodaja u BIH. Uz online nebo je granica.
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija