Road Trippin Channel
Road Trippin Channel
1586
Faza programa: Glasanje
Naziv tima
Road Trippin'
Oblast projekta
Obrazovanje
Projekat u 250 reči
Road Trippin Channel je projekat pokrenut na inicijativu mladih filmskih autora i avanturista. Ideja je da kratkim videima i fotografijama sa putovanja po Srbiji, pre svega manje poznatim prirodnim lepotama priblizimo mladima bogatstva koja postoje u nasoj zemlji. Internet marketing dozivljavamo kao pravi put za ovakvu kampanju koja pre svega podize svest i edukuje publiku o prirodi i njenom cuvanju. Prva akcija je je planirana za jul i i odrzace se u Nacionalnom parku Tara.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Roadtrippin channel je jedinstven spoj prirode i filma, bavljenja ekologijom i decentralizacijom, sa estetikom kakva do sada nije upotrebljavana u ove svrhe na nasim prostorima.
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
Jedan od od prethodnih projekata u kojima je tim Road trippin channela ucestvovao je Basta fest, internacionalni festival kratkog igranog filma u Bajinoj Basti, koji se ove godine odrzava peti put. Ovaj festival je pokrenut na inicijativu mladih filmskih stvaralaca i uz veliki entuzijazam i energiju dospeo do toga da je ove godine izabran u program Best of ten Short Waves film festivala u Poljskoj, kao jedan od 10 najboljih festivala kratkog filma u Evropi. Ovogodisnji # Basta festa je #svemoze jer verujemo da je upravo tako. Uz veliki rad, celogodisnji trud i angazman celokupnog tima, festival raste brze nego sto smo uopste mogli da ocekujemo. Ministarstvo kulture je u ovogodisnjem obrazlozenju napisalo da je Basta fest jedan od najrelevantnijih festivala kratkog filma u nasoj zemlji.
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija