Vidljivo nevidljivi
Vidljivo nevidljivi
0
Faza programa:
Naziv tima
Vidljivo nevidljivi
Oblast projekta
Obrazovanje
Projekat u 250 reči
Cilj ovog projekta jeste da pruži priliku deci sa smetnjama u razvoju da budu glavne zvezde. Ovakva deca traže ljubav i podršku, a naša želja je da im omogućimo da budu deo društva. Želimo da okupimo ovu decu i zajedno sa njima napravimo predstave. Deca će predstave izvesti na neki svoj način, onoliko koliko mogu i umeju. Predstavićemo lepote različitosti i ukaziti na to svako od nas krije nešto lepo u sebi. Pa tako i ova deca imaju neku posebnu čar, a javnim predstavama na kojim želimo okupiti što veći broj ljudi, želimo im pružiti priliku da naki svoj način i onu uspeju.
Šta ovaj projekat čini jedinstvenim Superste projektom
Naš projekat jedinstvenim čine upravo ta deca sa kojom želimo da radimo. Ona su iskrena. Ona se iskreno smeju, jer drugačije ne znaju. Ona udaraju i viču, jer ne umeju drugačije. I baš takvi, kakvi jesu, posebni i različiti, čine našu ideju jedinstvenom.
"Zato što smo verovali u sebe, ostvarili smo… "
Zato što smo verovarili u sebi, zato so i uspeli. Pokrenili smo ljude, uverili smo se da dobro postoji. Pružili smo pomoć onima kojima je bila potrebna. Pružili smo osmeh onima koji se jedini mogu samo iskreno smejati. Njihov osmeh je zapravo i naš osmeh.


Da bi podržao/podržala projekat moraš da se uloguješ!
Diskusije
Trenutno nema aktivnih diskusija