U nedelju, 26. aprila u 12.00 na Adi Huji će se održati Supernatural 2015 festival koji već devetu godinu za redom slavi Dan planete zemlje i važi za najveći ekološki događaj u Srbiji, sa više od 10 000 posetilaca koji uživaju u dnevnom programu i druženju u prirodi.

Festival će tradicionalno otvoriti dečiji hor Čarolija, a zatim će nastupiti hor Dečijeg kulturnog centra Beograd i bendovi Pakleni Ribnikari, Ničim izazvan, Artan Lili, Zemlja gruva i Braća Burazeri.

Kroz različite programe posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vodećim ekološkim organizacijama, projektima i ljudima iz naše zemlje. Promovisaće se zdrava ishrana i organski proizvodi Srbije, a Supernatural će postaviti svoj rasadnik i izložbu cveća i začinskog i lekovitog bilja.

U Zelenoj učionici će se održavati edukacije festivala vezane za CSR inovacije i koncept socijalnog preduzetništva. Predstavnici vodećih  kompanija iz oblasti društvenoodgovornog poslovanja pričaće o najvećim projektima i strategijama koje spremanju u svojim CSR kampanjama, tako da ćete moći da čujete o budućim akcijama, razmenite informacije i saznate o tome kako da se uključite u programe i dobijete sredstva za svoje projekte.

O Superste platformi, namenjenoj svim mladim, kreativnim pojedincima i grupama kojima je potrebna pomoć u znanju i materijalnim resursima za razvoj svojih društvenoodgovornih projekata i mogućnostima finansiranja koje ovaj program nudi – govoriće predstavnici Erste banke i Fondacije Dokukino u toku radionice CSR inovacija koja je na programu od 14.45 – 15.45 u Zelenoj učionici.

Ponesite račun iz Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi umesto ulaznice i vidimo se ispred Zelene učionice u 14.45h!

Izvor: Forum za odgovorno poslovanje