Radionica o efikasnom pitchu pred investitorima

Radionica o efikasnom pitchu pred investitorima

U duhu lokalnog Slush takmičenja, Fond za inovacione delatnosti u saradnji sa Ambasadom Finske i Svetskom bankom, organizuje radionicu na temu kako pripremiti efektivan pitch koja nosi naziv ‘Zero to pitch deck’, a koja je zakazana za 17. avgust u Naučno tehnološkom parku Beograd za mlade preduzetnike i startap kompanije.

Na ovaj način svi prisutni će na ovom događaju imati jednistvenu priliku da od stručnog predavača i preduzetnika Majka Šimanskog, saznaju više o tome na koji način pripremiti kvalitetnu prezentaciju i na koji način razgovarati sa potencijalnim investitorima. Publici će se na samom početu događaja pre početka predavaja, obratiti i njegova ekselencija Petri Ikonen, ambasador Finske u Srbiji, zatim mr. Duško Vasiljević ispred Svetke banke, Ivan Rakonjac iz Inovaciong fonda, kao i Vukašin Marković iz Bstorma.

Kada je reč o predavaču, Majk Šimanski je konsultant Svetske banke koji ima preko 10 godina iskustva u radu sa startapima, ali i svoje dve startap kompanije, što mu je vremenom donelo značajno i veliko praktično iskustvo.

Prijave otvorene do 14. avgusta, popunite ih na vreme

Naime, tokom svoje karijere on je živeo i radio na čak četiri kontinenta, fokusirajući svoj posao van i unutar granica Sjedinjenih Američkih Država, a tokom svoje karijere u velikoj meri je radio sa preduzetnicima pomažući im prilikom razvitka svojih mladih kompanija, ali i prilikom procesa prikupljanja investicija i nastupa pred investitorima.

Iz organizacije napominju da su prijave za ovaj događaj već otvorene, te da se svi zainteresovani mogu prijaviti putem posebne Google forme sve do 14. avgusta, dok više informacija možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici ovog događaja.

 

 
Imaš i ti dobru ideju? Treba ti pomoć i podrška? Prijavi projekat i učini da se ostvari!