Launchub investicioni fond predstaviće se na 22. Startit Meetupu, govoriće se o lekcijama koje su naučili kroz svoje timove, a najbolji domaći timovi dobiće priliku i da se predstave svojim prezentacijama.

U utorak, 7. aprila u 19:00 u Domu Omladine organizuje se Startit Meetup, ovaj put sa posebnim gostom Launchubom, bugarskim investicionim fondom, koji ovaj put dolazi u Beograd kako bi pronašao timove koji traže drugu rundu investicija i potencijalno uložio u njih i do milion evra.

Na događaju će se pričati o, kako preduzetničkim, tako i investicionim lekcijama koje su važne za domaće preduzetnike, a organizovaće se i predstavljanje izabranih startapa.

Stanislav Sirakov, partner ovog fonda govoriće o lekcijama koje su u proteklim godinama naučili radeći sa 46 različitih startapa, među kojima je od skoro i prvi srpski tim, Fliiby.

Stanislav ima više od 10 godina iskustva u radu u finansijskoj industriji, upravljanju projektima i građenju novih biznisa unutar korporativnog sveta, a ovo je dobra prilika za sve preduzetnike da ga upoznaju, pogotovo uzevši u obzir da ove godine Launchub završava sa investicijama koje su podržane kroz podršku EU fondova (međutim, postoje naznake da će da obnovi fond).

Na događaju se pričati o tome koje su to mogućnosti za domaće startape unutar ovog investicionog fonda, kao i koje mogućnosti postoje kroz Microsoftov BizSpark program i Microsoft Ventures.

Preduzetnički ugao pokriće braća Vujadin i Nemanja Divjak, osnivači Fliibyja, najnovijeg člana ovog fonda, koji su sa svojim proizvodom imao i do 6 miliona aktivnih korisnika mesečno. Pričaće o tome kako su došli dotle, kako su odlučili da naprave zaokret i promene strategiju, zbog čega su tražili investiciju i gde idu sada.

Prisustvo na događaju je otvoreno i besplatno za sve zainteresovane, potrebno je samo da se prijavite na sledećem linku.

Izvor : Startit.rs