Prva po redu radionica Hejteri u nama koju pokreće Startit centar inspirisana je knjigom Playing Big Tare Mohr i održava se u subotu 7. novembra od 12:00 do 15:00 u Startit Centru, Savska 5. Radionicu vodi Dragana Zmijanac, osnivačica i partnerka u organizaciji Startit.

Startit vas poziva na ovu radionicu oslobađanja od jedne važne lične barijere – od crva sumnje, glasa unutrašnjeg kritičara, hejtera ili trola koji je uvek tu da vam objasni zašto nešto ne možete, zašto niste dovoljno dobri, spremni, mršavi, lepi, obrazovani ili originalni da biste bilo kome govorili o svojoj ideji i svojim stavovima. Naročito ako su neobični ili kontroverzni.
Ovaj glas imamo svi, ali je naročito prisutan kod žena i jedan je od ključnih razloga zbog kojih žene ređe od muškaraca pregovaraju za veće plate i veće pozicije, ređe preuzimaju rukovodeće uloge, plaše se da daju svoja rešenja, inovacije i stavove u kompanijama, ređe pokreću svoje biznise i prate svoje velike snove.

Radionica Startit centra podiže kapacitet da poštuješ, voliš i uvažavaš sebe i svoju vrednost u svetu, bez obzira na sve sumnje koje imaš i sva negativna uverenja o sebi, ljudima i životu uopšte. Naučićeš kako da se prema sebi odnosiš kao mudra, pažljiva mentorka i prijateljica i dobićeš portabl verziju bezuslovne podrške koja ide svuda sa tobom.

Cilj radionice je da se pruži potrebna podrška ženama da krenu u akciju, da budu sigurne u svoju vrednost i spremne da daju ovom društvu svoj najveći doprinos. Iz tog razloga se pokreće ova serija radionica, a Hejteri u nama je samo prva u nizu.

Ulaz je slobodan, ali je veoma važno da se unapred registrujete, jer je broj učesnica ograničen na 25.

Registrujte se ovde.

Izvor: startit.rs