Superste priznanja
  • FilterApp (pobednici Kluba Superste 2016) osvojili su nagradu Best INAT potential

n5FilterApp – pobednici Kluba Superste za 2016-tu godinu, na prvom INAT Summit-u osvojili su nagradu “Best INAT Potential”, za novi projekat sa najvećim potencijalom u Srbiji! Prvi INAT Summit održan je u aprilu 2017-te godine u Beogradu sa idejom da osnaži IT talente iz regiona da razvijaju svoje ideje, istovremeno gradeći i razvijajući zajednice.

  • Bronzano priznanje za inovaciju u medijima časopisa Internationalist

n4Među 350 projekata iz 30 zemalja, Superste.net osvojio je bronzano priznanje za inovaciju u medijima, na događaju održanom u New York-u u martu 2017. godine. Časopis Internationalist  globalni je partner Asocijacije nacionalnih oglašivača i pouzdani izvor informacija o najboljim međunarodnim praksama, izuzetno posvećen poslovnim potrebama i izazovima globalnih marketing profesionalaca. Povezuje ljude i ideje u međunarodnom oglašavanju, marketingu i medijima, kroz sadržaje koje objavljuje, ali i izgradnjom zajednice, putem liderstva i saradnje.

  • Specijalna VIRTUS nagrada za najinovativniji projekat Trag fondacije

n3Superste je ponosni nosilac Specijalne nagrade Virtus za nainovativniji projekat. Reč je o  nagradi za filantropiju koju tradicionalno svake godine dodeljuje Trag fondacija. Svrha ove prestižne nagrade je da prepozna i javno istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koji na strateški način dugoročno podržavaju razvoj zajednice i tako daju najbolji primer drugima. Konkurs je organizovala Trag fondacija uz finansijsku podršku Evropske unije, Balkanskog fonda za demokratiju, Fondacije braće Rokfeler, Fondacije Čarls Stjuart Mot i u direktnom partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).

  • UEPS srebrno priznanje za društveno odgovorne kompanije u profitnom sektoru

n2Na dodeli UEPS priznanja nаjuspešnijima u komunikаcijskoj struci u 2016. godini, Erste Banka Srbija i Fondacija Dokukino/DKQ dobitnici su srebrnog priznanja u kategoriji društveno odgovorne kampanje – profitni sektor za Superste.net. Osnovni zadaci UEPS-a su afirmacija i unapređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke, kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

  • EACD – Young Communicator of the Year

n1Jelena Vasilev, iz komunikacijskog tima Erste Banke, dobitnica je nagrade Young Communicator of the Year 2016, za projekat Superste.net. Nagradu dodeljuje European Association of Communication Directors – EACD mladim talentovanim komunikatorima do 30 godina. EACD je mreža profesionalaca iz oblasti komunikacija širom Evrope i deluje na međunarodnom nivou, pružajući podršku stručnjacima u suočavanju sa novim izazovima, sa kojima se svakodnevno susreću na globalnom tržištu.

  • Virtus nagrada za filantropiju 2011-te godine

n6Erste bank a.d. Novi Sad nagrađena je za izuzetan doprinos u rešavanju važnih socijalnih pitanja, podršku talentovanim mladim ljudima i saradnju sa marginalizovanim grupama. Programe iz 2011-te godine kao što su Centrifuga – kulturna decentralizacija kroz sadržaje mladih, Klub 27 – stipendije za talentovane mlade ljude, promocija i podrška socijalnoj inkluziji, podsticaji socijalnom preduzetništvu i mentorski rad VIRTUS žiri je ocenio kao sveobuhvatne i izuzetno potrebne društvu.

  • Priznanje Društva Srbije za odnose s javnošću “Integrisane kampanje-Centrifuga” i Nagrada za brend i marketinški PR 2008. godine

n7. (1)Nagrada Društva Srbije za odnose s javnošću za brend i marketinški PR dodeljuje se za najbolje osmišljene aktivnosti podrške marketing kampanjama proizvoda široke potrošnje ili usluga u svim oblastima. Erste Banka je dobila nagradu u ovoj kategoriji za konkurs za mlade talente u oblasti prirodnih i društvenih nauka i umetnosti “Klub 27”. Iste godine, u kategoriji “Integrisane kampanje”, program Erste Banke – “Centrifuga” dobio je Priznanje za najbolju kampanju. Ova kategorija dodeljuje se za najbolju integrisanu upotrebu instrumenata marketinške komunikacije i odnosa s javnošću, kako bi se ostvarili projektovani ciljevi. Program donacija “Centrifuga”, koji Erste Banka partnerski realizuje sa Balkanskim fondom za lokalne inicijative, za cilj ima da motiviše mlade ljude na pravljenje kreativnih kulturnih sadržaja u njihovim lokalnim sredinama.