Ćao, Supersteovci!

Stigli smo i do završne faze ovogodišnjeg #Centrifuga konkursa! Bilo je brojnih aktivnosti na ovom putu – Projektna klinika, Letnje akademije u Beogradu i Novom Sadu, Ideodrom. Imali ste priliku da razvijate ideje, razmenjujete iskustva i aktivno radite sa #Superste mentorima i mentorkama.

Lavovski ste se borili u fazi #SupersteGlasanje, i bravo za to! 🙂 U poslednjih sedam dana, 32 tima je prikupljalo glasove zajednice – putem Superste.net platforme (70%), Fejsbuka (15%) i Tvitera (15%). Bilo je izazovno, ali ste još jednom pokazali inovativnost i originalnost prilikom okupljanja i animiranja svoje ciljne grupe! Čestitamo svima!

Ipak, samo 20 prvoplasiranih timova dobiće priliku da u finalu pred #Superste žirijem predstavi svoje ideje i uđe u trku za nagradu! Na završnom događaju, koji će se održati 9. oktobra, žiri će izabrati deset pobedničkih projekata, a specijalna nagrada publike biće dodeljena projektu koji ima najveći broj glasova onlajn publike, a nije izabran od strane žirija.

Predstavljamo 20 finalista čije su ideje dobile najveću podršku onlajn zajednice. Žiri nestrpljivo čeka da čuje najbolje rangirane projekte, vidimo se 9. oktobra u #Superste finalu!