U subotu 16. maja sa početkom u 12 časova u Domu Omladine, biće odražan najveći start up događaj “Start Srbija: Znam da možemo”, u organizaciji udruženja SEE ICT. Akcija nastoji da podrži i afirmiše uspehe mladih preduzetničkih inicijativa, koje su svojim radom izašle iz okvira Srbije i postale svetski priznate kompanije i brendovi. Njihove priče potvrđuju da je u Srbiji ipak moguće ostvariti svetsku karijeru i uspeh na globalnoj sceni u domenu proizvoda ili usluga.

Na ovom događaju će ekskluzivno biti najavljeni novi projekti od velikog značaja za budućnost srpske startap scene.

Znam da možemo je priča o svima nama koji smo srećni tu gde jesmo, u svojoj zemlji, gde svojim radom zaista možemo da uvedemo pozitivne promene u poslovanju i svojim primerom podstaknemo druge da se uključe i počnu da veruju u sebe i svoje ideje. Ova akcija želi da predstavi buduće korake koji čekaju srpsku start up zajednicu u narednom periodu i nove projekte koji će im uskoro biti na raspolaganju.

SEE ICT je jedno od prvih ovakvih udruženja na prostorima Balkana, koje od 2010. radi na razvoju ltehnološkog preduzetništva u Srbiji. Kroz njihove projekte pokrenuto je više od 40 start up kompanija koje zapošljavaju više od 100 mladih ljudi.

Za više informacija o prijavama i programu posetite Start.it